设为首页加入收藏
图片
栏目导航
 
 
点评搜索
 
 
点评详情
发布于:2019-7-9 02:26:38  访问:10 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Wat is een CMS systeem
Het gebruik van een CMS pakket is voor het beheer van de website een absolute must. Dit is niet alleen voor mensen zonder HTML-kennis het geval. Ook wanneer u wel verstand van zaken heeft, is het gebruik van een content management systeem handig. Er wordt een strikte scheiding aangehouden tussen tekst en opmaak. U kunt niet onbedoeld de opmaak wijzigen door deze scheiding.

Het type website bepaalt welke CMS systemen u kunt gebruiken. Voor een webshop kunt u Magento gebruiken maar voor een forum is phpBB juist meer geschikt. Blijf in de gaten houden of een bepaald CMS systeem wel geschikt is voor het beheer van uw website. Steekt het beheerdersgedeelte logisch in elkaar, dan is het makkelijker om te leren werken met het CMS systeem.

Maakt u gebruik van een CMS systeem, dan zal het geen probleem zijn een professionele website te maken. Sommige CMS pakketten kunt u gratis downloaden. Andere CMS systemen zult u moeten kopen. Een CMS pakket installeren op de server is iets waar u vandaag al mee kunt beginnen.

Misschien wilt u al enige tijd een CMS pakket in gebruik nemen. Op de pagina simpele website kunt u daar meer informatie over vinden. De stappen zullen onder andere bestaan uit het op de server plaatsen van de bestanden. En meestal moet een database worden aangemaakt. Een andere stap is het invullen van de juiste instellingen in configuratiebestanden. Bij een aantal systemen zet een installatiescript deze instellingen voor u goed.

Er is geen reden om er niet mee aan de slag te gaan. Een CMS systeem door een expert laten installeren is niet zo duur. Dus wanneer het u niet lukt, kunt u het altijd laten installeren door iemand anders.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)山东省临清市福寿长空心挂面厂


友情链接:第一环评网 环保 数字化展厅 烟台大樱桃 天猫网购商城